BUILT
TO
RESIST

MIRSEVINI NE PUNTEX

Kompani me përvojë shumëvjecare për prodhimin dhe shitjen e rrobave të punës, uniformave, mjeteve mbrojtëse në punë, si edhe shitjen e detektorëve metalik dyer dhe ato të dorës.

Rroba Pune

Kuzhinë

MANTIL PER FEMRA

Color
Size
  • S
  • M
  • XXL

Papjon

Color
Size
  • S
  • M
  • XXL

KEMISHE SIGURIMI

Color
Size
  • S
  • M
  • XXL